Відкритий урок на тему: «Серветки як елементи сервірування столу».

18 листопада в рамках проходження атестації Царинна З.М. провела відкритий урок з організації виробництва та обслуговування на тему: «Серветки як елементи сервірування столу».

/Files/images/vdkrit_uroki/IMG_0008.JPG/Files/images/vdkrit_uroki/IMG_0014.JPG/Files/images/vdkrit_uroki/IMG_0020.JPG/Files/images/vdkrit_uroki/IMG_0029.JPG/Files/images/vdkrit_uroki/IMG_0032.JPG/Files/images/vdkrit_uroki/IMG_0037.JPG/Files/images/vdkrit_uroki/IMG_0050.JPG/Files/images/vdkrit_uroki/IMG_0057.JPG/Files/images/vdkrit_uroki/IMG_0075.JPG/Files/images/vdkrit_uroki/IMG_0083.JPG/Files/images/vdkrit_uroki/IMG_0091.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 545

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.