Місячник кухарських професій

На початку лютого місяця 2015року методична комісія кухарських професій Кривоозерського професійного аграрного ліцею розпочала низку заходів в рамках місячника методичної роботи зі спецдисциплін.

***Були проведені олімпіади з предметів « Технологія приготування їжі з основами товарознавства» та « Устаткування підприємств харчування»

Переможцями стали: Капітонова Ганна, Капітонова Анастасія, Іщенко Ірина, Гергелюк Тетяна.

А Капітонова Ганна прийняла участь в обласній олімпіаді з предмета « Устаткування підприємств харчування»

***Проведення відкритого уроку « Сервірування столу.( Сніданок, обід, вечеря.)»

21група. Майстер в/н Циктор Н. М. Урок- практикум.

***Проведення заходу « Проводи зими. Масляна.» 28 група. Майстер в/н Царинна З. М.

Цікаві історичні оповіді, фрагменти з фільмів, загадки, цікаві ігри, частування млинцями з різними начинками, ароматним чаєм - все це відбувалось так захоплююче, що година спілкування промайнула дуже швидко.

***Виховний захід « Весняна рапсодія до 8 Березня». 27група . Майстри в/н Зеленська Ю. Ю.,

Ю.Г. Бондаренко.

Гарні слова, побажання, вірші та пісні присвячені самим найріднішим …

***Виховний захід « Весняна райдуга» 11група. Майстри в/н Білаш С.В, Салабай В.В.

Хай зігрівають душу вам красою
Весни тендітні пелюстки,
І розливаються джерельною водою
Кохання й щастя гомінкі струмки.

Цікаві відеофільми переглянули та прослухали лекцію учні кухарських професій, яку провели керівники групи № 26 МотрунькоВ.В. та Р.О.Тарасова, про здорове харчування, про страви фьюжн в українській кухні.

Кiлькiсть переглядiв: 382

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.