Місячник кухарських професій
На початку лютого місяця 2015року методична комісія кухарських професій Кривоозерського професійного аграрного ліцею розпочала низку заходів в рамках місячника методичної роботи зі спецдисциплін.
***Були проведені олімпіади з предметів « Технологія приготування їжі з основами товарознавства» та « Устаткування підприємств харчування»
Переможцями стали: Капітонова Ганна, Капітонова Анастасія, Іщенко Ірина, Гергелюк Тетяна.
А Капітонова Ганна прийняла участь в обласній олімпіаді з предмета « Устаткування підприємств харчування»
***Проведення відкритого уроку « Сервірування столу.( Сніданок, обід, вечеря.)»
21група. Майстер в/н Циктор Н. М. Урок- практикум.
***Проведення заходу « Проводи зими. Масляна.» 28 група. Майстер в/н Царинна З. М.
Цікаві історичні оповіді, фрагменти з фільмів, загадки, цікаві ігри, частування млинцями з різними начинками, ароматним чаєм - все це відбувалось так захоплююче, що година спілкування промайнула дуже швидко.
***Виховний захід « Весняна рапсодія до 8 Березня». 27група . Майстри в/н Зеленська Ю. Ю.,
Ю.Г. Бондаренко.
Гарні слова, побажання, вірші та пісні присвячені самим найріднішим …
***Виховний захід « Весняна райдуга» 11група. Майстри в/н Білаш С.В, Салабай В.В.
Хай зігрівають душу вам красою
Весни тендітні пелюстки,
І розливаються джерельною водою
Кохання й щастя гомінкі струмки.
Цікаві відеофільми переглянули та прослухали лекцію учні кухарських професій, яку провели керівники групи № 26 МотрунькоВ.В. та Р.О.Тарасова, про здорове харчування, про страви фьюжн в українській кухні.
Коментарi