Засідання обласної методичної секції викладачів і майстрів виробничого навчання бухгалтерського профілю

26березня 2013 року на базі Снігурівського професійного ліцею відбулося засідання обласної методичної секції викладачів і майстрів виробничого навчання професій бухгалтерського профілю, де були присутні наші працівники Чайка Ганна Анатоліївна та Кирнасовський Андрій Миколайович.

« Мотивація – рушійна сила навчальної діяльності учнів» - змістовно розкрила тему методист НМЦПТО Лемещенко Т.В.

«Психологічні чинники мотивації навчальної діяльності учнів» - провела тренінгове заняття Снігурівського професійного ліцею Павленко Т.В.,в якому взяли активну участь наші майстри.

/Files/images/prof/P3260413.JPG

Викладач бухгалтерського обліку Кривобородова А.М. актуально підійшла до теми «Методичні матеріали з формування мотивації пізнавальної діяльності учнів на уроках бухгалтерського обліку», а майстри цього ж ліцею Бондар Н.С. та Довгань Н.І. продемонстрували всім присутнім за допомогою презентації доповідь на тему «Прийоми мотиваційного забезпечення уроків виробничого навчання з професій обліковець з реєстрації бухгалтерських даних».

/Files/images/prof/P3260416.JPG

Слід зазначити, що на засіданні були розглянуті ряд проблемних питань, щодо проходження виробничого навчання на виробництві. Дуже цінні поради було надано з педагогіки та методики викладання виробничого навчання.

Кiлькiсть переглядiв: 387

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.