30 жовтня 2020 року відбулося онлайн-засідання

/Files/images/Слайд3.JPG/Files/images/Слайд5.JPG/Files/images/Слайд4.JPG/Files/images/Слайд2.JPG

30 жовтня 2020 року відбулося онлайн-засідання методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти області , що здійснюють підготовку кваліфікованих робітників з професій громадського харчування та ресторанного сервісу, за темою « Оновлення змісту професійного навчання в умовах розвитку сучасних виробничих технологій», в якому взяли участь і наші викладачі та майстри виробничого навчання : Бондаренко Ю.Г., Зеленська Ю.Ю., Тарасова Р.О., Бачинська О.М., Білаш С. В., Салабай В.В., Циктор Н. М., Мотрунько В. В.

Ми прослухали виступи наших колег. З організаційним питанням спочатку виступила методист Навчально-методичного центру професійно-технічного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області Матвійчук К.О. про організацію процесу в закладах професійної (професійно-технічної) освіти з урахуванням оновлення змісту професійного навчання та осучасненням виробничих технологій. Розповіла також про порядок виступів майстрів та викладачів навчальних закладів та наголосила про важливість даного питання.

З цікавістю прослухали викладачів Гавриленко Н.В. та Щербань О. А. та майстра в/н Каськів О. В. Миколаївського професійного ліцею будівництва та сфери послуг, які акцентували нашу увагу на новітніх технологіях в професії Кондитер, Пекар та використання сучасних продуктів у виробництві кондитерських виробів.

Дуже цікаво про використання дистанційних технологій та електронних засобів навчання на різних етапах піготовки кваліфікованих робітників розповіла досвідчений викладач Надбугського професійного аграрного ліцею Алієва Г. В. Це використання Google додатків та використання «Хмарних» навчальних матеріалів та інтерплакатів (модулів) для кухарів 3,4 розрядів.

Шаповалова Л.О. озвучила важливість створення та застосування відеофільмів під час змішаного і дистанційного навчання.

Ахундова А.В. поділилася досвідом роботи щодо організації навчання осіб з особливими освітніми потребами в умовах оновлення змісту професійного навчання.

Була надана інформація корисних сайтів, де можна ознайомитися та використати матеріал для проведення дистанційного навчання.

30 жовтня 2020 року відбулося онлайн-засідання методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти області , що здійснюють підготовку кваліфікованих робітників з професій громадського харчування та ресторанного сервісу, за темою « Оновлення змісту професійного навчання в умовах розвитку сучасних виробничих технологій», в якому взяли участь і наші викладачі та майстри виробничого навчання : Бондаренко Ю.Г., Зеленська Ю.Ю., Тарасова Р.О., Бачинська О.М., Білаш С. В., Салабай В.В., Циктор Н. М., Мотрунько В. В.

Ми прослухали виступи наших колег. З організаційним питанням спочатку виступила методист Навчально-методичного центру професійно-технічного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області Матвійчук К.О. про організацію процесу в закладах професійної (професійно-технічної) освіти з урахуванням оновлення змісту професійного навчання та осучасненням виробничих технологій. Розповіла також про порядок виступів майстрів та викладачів навчальних закладів та наголосила про важливість даного питання.

З цікавістю прослухали викладачів Гавриленко Н.В. та Щербань О. А. та майстра в/н Каськів О. В. Миколаївського професійного ліцею будівництва та сфери послуг, які акцентували нашу увагу на новітніх технологіях в професії Кондитер, Пекар та використання сучасних продуктів у виробництві кондитерських виробів.

Дуже цікаво про використання дистанційних технологій та електронних засобів навчання на різних етапах піготовки кваліфікованих робітників розповіла досвідчений викладач Надбугського професійного аграрного ліцею Алієва Г. В. Це використання Google додатків та використання «Хмарних» навчальних матеріалів та інтерплакатів (модулів) для кухарів 3,4 розрядів.

Шаповалова Л.О. озвучила важливість створення та застосування відеофільмів під час змішаного і дистанційного навчання.

Ахундова А.В. поділилася досвідом роботи щодо організації навчання осіб з особливими освітніми потребами в умовах оновлення змісту професійного навчання.

Була надана інформація корисних сайтів, де можна ознайомитися та використати матеріал для проведення дистанційного навчання.

30 жовтня 2020 року відбулося онлайн-засідання методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти області , що здійснюють підготовку кваліфікованих робітників з професій громадського харчування та ресторанного сервісу, за темою « Оновлення змісту професійного навчання в умовах розвитку сучасних виробничих технологій», в якому взяли участь і наші викладачі та майстри виробничого навчання : Бондаренко Ю.Г., Зеленська Ю.Ю., Тарасова Р.О., Бачинська О.М., Білаш С. В., Салабай В.В., Циктор Н. М., Мотрунько В. В.

Ми прослухали виступи наших колег. З організаційним питанням спочатку виступила методист Навчально-методичного центру професійно-технічного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області Матвійчук К.О. про організацію процесу в закладах професійної (професійно-технічної) освіти з урахуванням оновлення змісту професійного навчання та осучасненням виробничих технологій. Розповіла також про порядок виступів майстрів та викладачів навчальних закладів та наголосила про важливість даного питання.

З цікавістю прослухали викладачів Гавриленко Н.В. та Щербань О. А. та майстра в/н Каськів О. В. Миколаївського професійного ліцею будівництва та сфери послуг, які акцентували нашу увагу на новітніх технологіях в професії Кондитер, Пекар та використання сучасних продуктів у виробництві кондитерських виробів.

Дуже цікаво про використання дистанційних технологій та електронних засобів навчання на різних етапах піготовки кваліфікованих робітників розповіла досвідчений викладач Надбугського професійного аграрного ліцею Алієва Г. В. Це використання Google додатків та використання «Хмарних» навчальних матеріалів та інтерплакатів (модулів) для кухарів 3,4 розрядів.

Шаповалова Л.О. озвучила важливість створення та застосування відеофільмів під час змішаного і дистанційного навчання.

Ахундова А.В. поділилася досвідом роботи щодо організації навчання осіб з особливими освітніми потребами в умовах оновлення змісту професійного навчання.

Була надана інформація корисних сайтів, де можна ознайомитися та використати матеріал для проведення дистанційного навчання.

30 жовтня 2020 року відбулося онлайн-засідання методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти області , що здійснюють підготовку кваліфікованих робітників з професій громадського харчування та ресторанного сервісу, за темою « Оновлення змісту професійного навчання в умовах розвитку сучасних виробничих технологій», в якому взяли участь і наші викладачі та майстри виробничого навчання : Бондаренко Ю.Г., Зеленська Ю.Ю., Тарасова Р.О., Бачинська О.М., Білаш С. В., Салабай В.В., Циктор Н. М., Мотрунько В. В.

Ми прослухали виступи наших колег. З організаційним питанням спочатку виступила методист Навчально-методичного центру професійно-технічного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області Матвійчук К.О. про організацію процесу в закладах професійної (професійно-технічної) освіти з урахуванням оновлення змісту професійного навчання та осучасненням виробничих технологій. Розповіла також про порядок виступів майстрів та викладачів навчальних закладів та наголосила про важливість даного питання.

З цікавістю прослухали викладачів Гавриленко Н.В. та Щербань О. А. та майстра в/н Каськів О. В. Миколаївського професійного ліцею будівництва та сфери послуг, які акцентували нашу увагу на новітніх технологіях в професії Кондитер, Пекар та використання сучасних продуктів у виробництві кондитерських виробів.

Дуже цікаво про використання дистанційних технологій та електронних засобів навчання на різних етапах піготовки кваліфікованих робітників розповіла досвідчений викладач Надбугського професійного аграрного ліцею Алієва Г. В. Це використання Google додатків та використання «Хмарних» навчальних матеріалів та інтерплакатів (модулів) для кухарів 3,4 розрядів.

Шаповалова Л.О. озвучила важливість створення та застосування відеофільмів під час змішаного і дистанційного навчання.

Ахундова А.В. поділилася досвідом роботи щодо організації навчання осіб з особливими освітніми потребами в умовах оновлення змісту професійного навчання.

Була надана інформація корисних сайтів, де можна ознайомитися та використати матеріал для проведення дистанційного навчання.

30 жовтня 2020 року відбулося онлайн-засідання методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти області , що здійснюють підготовку кваліфікованих робітників з професій громадського харчування та ресторанного сервісу, за темою « Оновлення змісту професійного навчання в умовах розвитку сучасних виробничих технологій», в якому взяли участь і наші викладачі та майстри виробничого навчання : Бондаренко Ю.Г., Зеленська Ю.Ю., Тарасова Р.О., Бачинська О.М., Білаш С. В., Салабай В.В., Циктор Н. М., Мотрунько В. В.

Ми прослухали виступи наших колег. З організаційним питанням спочатку виступила методист Навчально-методичного центру професійно-технічного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області Матвійчук К.О. про організацію процесу в закладах професійної (професійно-технічної) освіти з урахуванням оновлення змісту професійного навчання та осучасненням виробничих технологій. Розповіла також про порядок виступів майстрів та викладачів навчальних закладів та наголосила про важливість даного питання.

З цікавістю прослухали викладачів Гавриленко Н.В. та Щербань О. А. та майстра в/н Каськів О. В. Миколаївського професійного ліцею будівництва та сфери послуг, які акцентували нашу увагу на новітніх технологіях в професії Кондитер, Пекар та використання сучасних продуктів у виробництві кондитерських виробів.

Дуже цікаво про використання дистанційних технологій та електронних засобів навчання на різних етапах піготовки кваліфікованих робітників розповіла досвідчений викладач Надбугського професійного аграрного ліцею Алієва Г. В. Це використання Google додатків та використання «Хмарних» навчальних матеріалів та інтерплакатів (модулів) для кухарів 3,4 розрядів.

Шаповалова Л.О. озвучила важливість створення та застосування відеофільмів під час змішаного і дистанційного навчання.

Ахундова А.В. поділилася досвідом роботи щодо організації навчання осіб з особливими освітніми потребами в умовах оновлення змісту професійного навчання.

Була надана інформація корисних сайтів, де можна ознайомитися та використати матеріал для проведення дистанційного навчання.

30 жовтня 2020 року відбулося онлайн-засідання методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти області , що здійснюють підготовку кваліфікованих робітників з професій громадського харчування та ресторанного сервісу, за темою « Оновлення змісту професійного навчання в умовах розвитку сучасних виробничих технологій», в якому взяли участь і наші викладачі та майстри виробничого навчання : Бондаренко Ю.Г., Зеленська Ю.Ю., Тарасова Р.О., Бачинська О.М., Білаш С. В., Салабай В.В., Циктор Н. М., Мотрунько В. В.

Ми прослухали виступи наших колег. З організаційним питанням спочатку виступила методист Навчально-методичного центру професійно-технічного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області Матвійчук К.О. про організацію процесу в закладах професійної (професійно-технічної) освіти з урахуванням оновлення змісту професійного навчання та осучасненням виробничих технологій. Розповіла також про порядок виступів майстрів та викладачів навчальних закладів та наголосила про важливість даного питання.

З цікавістю прослухали викладачів Гавриленко Н.В. та Щербань О. А. та майстра в/н Каськів О. В. Миколаївського професійного ліцею будівництва та сфери послуг, які акцентували нашу увагу на новітніх технологіях в професії Кондитер, Пекар та використання сучасних продуктів у виробництві кондитерських виробів.

Дуже цікаво про використання дистанційних технологій та електронних засобів навчання на різних етапах піготовки кваліфікованих робітників розповіла досвідчений викладач Надбугського професійного аграрного ліцею Алієва Г. В. Це використання Google додатків та використання «Хмарних» навчальних матеріалів та інтерплакатів (модулів) для кухарів 3,4 розрядів.

Шаповалова Л.О. озвучила важливість створення та застосування відеофільмів під час змішаного і дистанційного навчання.

Ахундова А.В. поділилася досвідом роботи щодо організації навчання осіб з особливими освітніми потребами в умовах оновлення змісту професійного навчання.

Була надана інформація корисних сайтів, де можна ознайомитися та використати матеріал для проведення дистанційного навчання.

30 жовтня 2020 року відбулося онлайн-засідання методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти області , що здійснюють підготовку кваліфікованих робітників з професій громадського харчування та ресторанного сервісу, за темою « Оновлення змісту професійного навчання в умовах розвитку сучасних виробничих технологій», в якому взяли участь і наші викладачі та майстри виробничого навчання : Бондаренко Ю.Г., Зеленська Ю.Ю., Тарасова Р.О., Бачинська О.М., Білаш С. В., Салабай В.В., Циктор Н. М., Мотрунько В. В.

Ми прослухали виступи наших колег. З організаційним питанням спочатку виступила методист Навчально-методичного центру професійно-технічного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області Матвійчук К.О. про організацію процесу в закладах професійної (професійно-технічної) освіти з урахуванням оновлення змісту професійного навчання та осучасненням виробничих технологій. Розповіла також про порядок виступів майстрів та викладачів навчальних закладів та наголосила про важливість даного питання.

З цікавістю прослухали викладачів Гавриленко Н.В. та Щербань О. А. та майстра в/н Каськів О. В. Миколаївського професійного ліцею будівництва та сфери послуг, які акцентували нашу увагу на новітніх технологіях в професії Кондитер, Пекар та використання сучасних продуктів у виробництві кондитерських виробів.

Дуже цікаво про використання дистанційних технологій та електронних засобів навчання на різних етапах піготовки кваліфікованих робітників розповіла досвідчений викладач Надбугського професійного аграрного ліцею Алієва Г. В. Це використання Google додатків та використання «Хмарних» навчальних матеріалів та інтерплакатів (модулів) для кухарів 3,4 розрядів.

Шаповалова Л.О. озвучила важливість створення та застосування відеофільмів під час змішаного і дистанційного навчання.

Ахундова А.В. поділилася досвідом роботи щодо організації навчання осіб з особливими освітніми потребами в умовах оновлення змісту професійного навчання.

Була надана інформація корисних сайтів, де можна ознайомитися та використати матеріал для проведення дистанційного навчання.

30 жовтня 2020 року відбулося онлайн-засідання методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти області , що здійснюють підготовку кваліфікованих робітників з професій громадського харчування та ресторанного сервісу, за темою « Оновлення змісту професійного навчання в умовах розвитку сучасних виробничих технологій», в якому взяли участь і наші викладачі та майстри виробничого навчання : Бондаренко Ю.Г., Зеленська Ю.Ю., Тарасова Р.О., Бачинська О.М., Білаш С. В., Салабай В.В., Циктор Н. М., Мотрунько В. В.

Ми прослухали виступи наших колег. З організаційним питанням спочатку виступила методист Навчально-методичного центру професійно-технічного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області Матвійчук К.О. про організацію процесу в закладах професійної (професійно-технічної) освіти з урахуванням оновлення змісту професійного навчання та осучасненням виробничих технологій. Розповіла також про порядок виступів майстрів та викладачів навчальних закладів та наголосила про важливість даного питання.

З цікавістю прослухали викладачів Гавриленко Н.В. та Щербань О. А. та майстра в/н Каськів О. В. Миколаївського професійного ліцею будівництва та сфери послуг, які акцентували нашу увагу на новітніх технологіях в професії Кондитер, Пекар та використання сучасних продуктів у виробництві кондитерських виробів.

Дуже цікаво про використання дистанційних технологій та електронних засобів навчання на різних етапах піготовки кваліфікованих робітників розповіла досвідчений викладач Надбугського професійного аграрного ліцею Алієва Г. В. Це використання Google додатків та використання «Хмарних» навчальних матеріалів та інтерплакатів (модулів) для кухарів 3,4 розрядів.

Шаповалова Л.О. озвучила важливість створення та застосування відеофільмів під час змішаного і дистанційного навчання.

Ахундова А.В. поділилася досвідом роботи щодо організації навчання осіб з особливими освітніми потребами в умовах оновлення змісту професійного навчання.

Була надана інформація корисних сайтів, де можна ознайомитися та використати матеріал для проведення дистанційного навчання.

30 жовтня 2020 року відбулося онлайн-засідання методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти області , що здійснюють підготовку кваліфікованих робітників з професій громадського харчування та ресторанного сервісу, за темою « Оновлення змісту професійного навчання в умовах розвитку сучасних виробничих технологій», в якому взяли участь і наші викладачі та майстри виробничого навчання : Бондаренко Ю.Г., Зеленська Ю.Ю., Тарасова Р.О., Бачинська О.М., Білаш С. В., Салабай В.В., Циктор Н. М., Мотрунько В. В.

Ми прослухали виступи наших колег. З організаційним питанням спочатку виступила методист Навчально-методичного центру професійно-технічного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області Матвійчук К.О. про організацію процесу в закладах професійної (професійно-технічної) освіти з урахуванням оновлення змісту професійного навчання та осучасненням виробничих технологій. Розповіла також про порядок виступів майстрів та викладачів навчальних закладів та наголосила про важливість даного питання.

З цікавістю прослухали викладачів Гавриленко Н.В. та Щербань О. А. та майстра в/н Каськів О. В. Миколаївського професійного ліцею будівництва та сфери послуг, які акцентували нашу увагу на новітніх технологіях в професії Кондитер, Пекар та використання сучасних продуктів у виробництві кондитерських виробів.

Дуже цікаво про використання дистанційних технологій та електронних засобів навчання на різних етапах піготовки кваліфікованих робітників розповіла досвідчений викладач Надбугського професійного аграрного ліцею Алієва Г. В. Це використання Google додатків та використання «Хмарних» навчальних матеріалів та інтерплакатів (модулів) для кухарів 3,4 розрядів.

Шаповалова Л.О. озвучила важливість створення та застосування відеофільмів під час змішаного і дистанційного навчання.

Ахундова А.В. поділилася досвідом роботи щодо організації навчання осіб з особливими освітніми потребами в умовах оновлення змісту професійного навчання.

Була надана інформація корисних сайтів, де можна ознайомитися та використати матеріал для проведення дистанційного навчання.

30 жовтня 2020 року відбулося онлайн-засідання методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти області , що здійснюють підготовку кваліфікованих робітників з професій громадського харчування та ресторанного сервісу, за темою « Оновлення змісту професійного навчання в умовах розвитку сучасних виробничих технологій», в якому взяли участь і наші викладачі та майстри виробничого навчання : Бондаренко Ю.Г., Зеленська Ю.Ю., Тарасова Р.О., Бачинська О.М., Білаш С. В., Салабай В.В., Циктор Н. М., Мотрунько В. В.

Ми прослухали виступи наших колег. З організаційним питанням спочатку виступила методист Навчально-методичного центру професійно-технічного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області Матвійчук К.О. про організацію процесу в закладах професійної (професійно-технічної) освіти з урахуванням оновлення змісту професійного навчання та осучасненням виробничих технологій. Розповіла також про порядок виступів майстрів та викладачів навчальних закладів та наголосила про важливість даного питання.

З цікавістю прослухали викладачів Гавриленко Н.В. та Щербань О. А. та майстра в/н Каськів О. В. Миколаївського професійного ліцею будівництва та сфери послуг, які акцентували нашу увагу на новітніх технологіях в професії Кондитер, Пекар та використання сучасних продуктів у виробництві кондитерських виробів.

Дуже цікаво про використання дистанційних технологій та електронних засобів навчання на різних етапах піготовки кваліфікованих робітників розповіла досвідчений викладач Надбугського професійного аграрного ліцею Алієва Г. В. Це використання Google додатків та використання «Хмарних» навчальних матеріалів та інтерплакатів (модулів) для кухарів 3,4 розрядів.

Шаповалова Л.О. озвучила важливість створення та застосування відеофільмів під час змішаного і дистанційного навчання.

Ахундова А.В. поділилася досвідом роботи щодо організації навчання осіб з особливими освітніми потребами в умовах оновлення змісту професійного навчання.

Була надана інформація корисних сайтів, де можна ознайомитися та використати матеріал для проведення дистанційного навчання.

Кiлькiсть переглядiв: 24

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.