Новини

  • 19.02.2020 Урок-екскурсія

     18 лютого 2020 учні групи № 28  нашого ліцею разом з викладачем Мотрунько В.В. та майстром в/н  Царинною З.М.  відвідали готель-ресторан «Октан» ФОП  БІЛА О.В. з метою ознайомлення режиму роботи, організації обслуговування, ознайомлення з дизайном  банкетних залів, роботою гарячого цеху, бару, роботою  обслуговоючого пероналу . Учнів  радо зустрів колектив...

  • 19.02.2020 Місячник професій "Кухар"

      13 лютого  2020 р. відбувся відкритий урок викладача Мотрунько В.В. Тема програми : Холодні страви та закуски. Тема уроку: Бутерброди та салати. Сучасні суміші та соуси для холодних закусок Методична мета: Удосконалення методики проведення уроків із використанням інтерактивних технологій навчання та сучасних виробничих технологій....

  • 19.02.2020 Тиждень "Безпечного Інтернету"

    12.02.2020   Містюк І.П. разом з учнями групи №2 та №15   провела позакласний захід на тему: « Безпечний Інтернет моїми очима»...

  • 19.02.2020 Тиждень "Безпечного Інтернету"

    12.02.2020  Містюк І.П. провела конкурс плакатів «Безпека в Інтернеті»...

  • 19.02.2020 Тиждень "Безпечного Інтернету"

     10.02.2020   Проведення анкетування учнів ліцею на тему: «Обережно, Інтернет!  ...

  • 19.02.2020 Тиждень Безпечного Інтернету

     10.02.2020. Містюк І.П.  разом з учнями 14 групи з професії «Оператор комп’ютерного набору» провела круглий стіл на тему: « Інтернет «за» і «проти»...

  • 19.02.2020 Місячник професії"Кухар"

    6 лютого 2020р. майстер виробничого  навчання Царинна З.М. провела відкритий урок  у групі № 28 Тема уроку: Приготування  котлетної маси з м’яса та напівфабрикатів з неї. ....

  • 19.02.2020 Місячник з професії "Кухар"

     4 лютого 2020р.  майстри виробничого навчання Білаш С.В., Салабай В.В. провели  відкритий урок у  групі № 21. Тема уроку: підготовка риби до фарширування у цілому вигляді. Приготування напівфабрикатів порційними шматочками та кругляками                                          ...

  • 19.02.2020 Місячник з професії "Кухар"

    05.02.2020 Відбувся  відкритий урок  з виробничого навчання майстра Зеленської Ю.Ю. Тема: Холодні страви і закуски  ...

  • 14.11.2019 Інформація

     Інформація про осіб, які допущені до участі у конкурсі на заміщення вакантної посади директора Кривоозерського професійного аграрного ліцею   1. Бойко Людмила Миколаївна; 2. Кольченко Павло Іванович; 3. Ткач Інна Володимирівна....