Позакласна виховна робота

В ліцеї активно проводиться позакласна виховна робота – різноманітні конкурси, концерти зустрічі з цікавими людьми, спортивні змагання і турніри.

Кожен рік всі навчальні групи беруть участь у виставці- конкурсі, присвяченій дню заснування Кривого Озера. Не став винятком і цей ювілейний рік – свої вироби показали відвідувачам виставки майбутні електромонтери, кравці, електрозварники. А майбутні кухарі за свої деруни отримали нагороду від селищної ради, як за найкращі на конкурсі.

Після занять всі учні ліцею мають можливість змістовно, з користю для себе провести своє дозвілля – в ліцеї працюють гуртки: хоровий, вокально – інструментальний, фото – відеозйомки, шаховий, важкої атлетики, футболу, волейболу, настільного тенісу, кульової стрільби. Кожен гурток організовує і проводить протягом навчального року змагання, турніри, конкурси, концерти. Вихованці гуртка з волейболу (керівник Кохановський С.М.) в районному турнірі з волейболу юнаки зайняли 3 місце. Активно і цікаво проводять заняття гуртків Міц В.М., Лісецький В.Ф., Маліцький В.І., Глух М.П., Баліцький В.В., Кохановський С.М. Всі заходи знімались на відео та фототехніку учасниками гуртка «Відеозйомки» під керівництвом П’ятківського Н.В.

Досягнення народного хору «Суцвіття» відомі не тільки в районі, а й далеко за його межами. Після успішних виступів на Всеукраїнському фестивалі «Червона калина» хоровий колектив виборов Гран-прі в обласному конкурсі імені Миколи Аркаса, став лауреатом ІІ ступеня у Всеукраїнському конкурсі «Київська студентська весна - 2012» та регіональному конкурсі в смт.Любашівка Одеської області.

Урочисті збори, присвячені 250-річчю Кривого Озера відкривав наш народний хор, в складі якого 21 працівник лііцею і 11 учнів, на чолі із своїм керівником М.Й. Погонцем, якому нещодавно Указом Президента України присвоєно звання «Заслужений працівник культури України».

Протягом навчального року педагогічний колектив ліцею активно співпрацює із відповідними службами райдержадміністрації, правоохоронними органами, районним центром зайнятості населення, районною бібліотекою, районним краєзнавчим музеєм.

Окремо хочеться сказати про давніх друзів наших учнів, які завжди відгукуються на наш поклик – це подружжя Лотоцьких – отець Леонід Федорович та матушка Раїса Миколаївна, за що їм наша велика подяка.

До послуг учнів в ліцеї працює бібліотека, оснащена телевізором, комп’ютером, підключеним до мережі Internet. Бібліотекарі Нефьодова Л.В. та Білоус А.Л. готують та натхненно проводять цікаві виховні години з навчальними групами.

Для учнів – мешканців інших населених пунктів ліцей надає гуртожитки із затишними кімнатами, блоками, кімнатами відпочинку, оснащеними теле- та відео технікою, де вони можуть готувати уроки, займатися цікавими справами під керівництвом досвідчених вихователів Кочерги Л.Д., Самотуги О.І., Крохмаль Т.В. Їхня натхненна копітка праця з благоустрою гуртожитків була належно оцінена журі обласного конкурсу серед гуртожитків ПТНЗ, де наші гуртожитки зайняли ІІ місце.

В ліцеї працює соціальна та психологічна служба, яка допомагає учням , батькам, педагогам порозумітися, вийти з кризових ситуацій, налагодити стосунки. Практичним психологом Головатенко О.О. та соціальним педагогом Бойко Л.М. проводилась психодіагностична робота в навчальних групах, тренінги, консультації з учнями, батьками.

До свят та визначних дат навчальні групи готують яскраві, видовищні заходи, де учні співають, танцюють, декламують, грають гумористичні сценки. Значна заслуга в підготовці і проведенні музичних заходів належить керівнику вокально-інструментального ансамблю Кочерзі І.О.

Самих активних учнів, переможців та учасників конкурсів, змагань урочисто нагороджують на лінійках грамотами, цінними або й смачними подарунками і призами – короваями, тортами, медом.

Головне досягнення педагогічного колективу ліцею – конкурентноспроможний висококваліфікований робітник у сучасному суспільстві, а це - найкраща нагорода.

Жовтень щедрий на барви осінні.

День учителя – свято ж яке!

Тож ліцейній великій родині

Шлемо ми привітання палке!

Тож сонечком сяйте, будьте щасливі!

Усі ваші дні нехай будуть красиві!

І учні хай будуть цікаві, охочі,

Щоб ясними зорями сяяли очі!

Щоб ви у ліцеї трудились на славу,

Й ще вище ваш труд цінувала держава.

Адміністрація Кривоозерського професійного аграрного ліцею

Кiлькiсть переглядiв: 320

Коментарi

  • Sidra

    2013-09-19 14:45:30

    That's an ininugoes way of thinking about it. http://qfrybor.com [url=http://xdhbshqxf.com]xdhbshqxf[/url] [link=http://vwyqfyisnjd.com]vwyqfyisnjd[/link]...

  • Kristinka

    2013-09-19 06:55:08

    Your ponstig lays bare the truth...

  • Arvind

    2013-09-17 17:15:13

    At last! Someone with the insight to solve the prmbelo!...

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.